Ç Visita de la Consellera Dolors Bassa en motiu del 30 aniversari de la Cooperativa

notícies

Visita de la Consellera Dolors Bassa en motiu del 30 aniversari de la Cooperativa

Dilluns, 09 de Maig de 2016

El dia 21 d'abril es va celebrar l’Assemblea General Extraordinària de la Cooperativa Costa Brava Centre. La Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies Dolors Bassa,va assistir a la cloenda de la reunió en motiu del seu 30è aniversari. També la va acompanyar la Sra. Marta Casacuberta, Directora de Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona.

La societat enguany compleix 30 anys al servei de les empreses turístiques del Baix Empordà i avui ha dut a terme l’Assemblea General Extraordinària per renovar el seus càrrecs directius i aprovar una ampliació del capital social. Genís Dalmau renova 4 anys més com a president de la Cooperativa.

La Consellera Dolors Bassa va assistir a la part final de la reunió i ha conclòs l`’acte. Durant la seva intervenció, a banda de felicitar la Cooperativa per l’aniversari i la feina feta durant tots aquests anys, va fer una crida perquè les empreses del sector segueixin apostant per la difusió, promoció i internacionalització del sector turístic. També va convidar a la Cooperativa a formar part d’una nova línia de programes de cooperatives, com a representants del sector turístic.

D’altra banda, el president de la Cooperativa Costa Brava Centre Genís Dalmau, va demanar a la consellera que el Grup Costa Brava Centre esdevingui centre col·laborador del SOC, ja que l’entitat programa un centenar de cursos de formació bonificada durant l’any, amb assistència de prop de mil alumnes. 

Acabada l’assemblea, es va dur a terme un dinar a l’Aula Gastronòmica de l’Empordà a càrrec dels alumnes de cuina i sala de l’IES Baix Empordà. 

NOVETATS PROVEÏDORS: NOVA WEB D'OLIVERAS MATERIALS DE CONSTRUCCIÓ

Dimarts, 04 de Setembre de 2018

CONTRACTE PER A LA FORMACIÓ I L'APRENENTATGE

Dimecres, 22 d' Agost de 2018

OBLIGACIÓ REGISTRE JORNADA FIXES DISCONTINUS TEMPS COMPLERT

Dimecres, 22 d' Agost de 2018

Nadal 2017-2018

Dimarts, 19 de Desembre de 2017

Novetat Mel Muria

Dimarts, 14 de Novembre de 2017

Incorporació nou proveïdor ATMOPSHERE

Dilluns, 06 de Novembre de 2017

Materials Oliveras a la Fira de Mostres de Girona 2017

Dilluns, 30 d' Octubre de 2017